Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tak si to shrňme

Ze všech stran (hlavně ze západu ) neustále slyšíme, jakým je pro naši kulturu a demokratické zřízení obrovským obohacením biblický nálet kobylek v podobě statisíců a dnes už i milionů migrantů z Afriky. 

No dobrá, tak si to zkusíme shrnout a tak nějak si utřídit pro a proti.

Začneme tou všeobjímající mantrou, že je třeba pomoci lidem, jež prchají před válečnými hrůzami.

Kdo že to vlastně prchá? Netvrdím, že mezi migranty nejsou skuteční uprchlíci, kteří nutně potřebují pomoc, ovšem procento těchto skutečných uprchlíků je vcelku zanedbatelné. Většinou se totiž jedná o ekonomické migranty, či o hordy mladých mužů, ktěří místo aby bránili svou zemi, raději v Evropě znásilňují naše ženy a děti. Ono totiž ti, co uvízli v pasti válečného kunfliktu nemají možnost se otamtud dostat. povětšinou nejsou ani dost bohatí, aby zaplatili převaděčům šílené častky. Problém Afriky se jmenuje USA a jejich politika. Pod průhlednou záminkou ochrany obyvatel před diktátory a uzurpátory a snahou implantovat demokracii tam , kde v žádném případě nemůže fungovat se schovává touha po levné ropě, snaha ovládnout a destabilizovat nejen Afriku ale potažmo cestou migrační vlny i Evropu a ve finále možnost z pozice síly ovládat svět. Perský záliv, Líbie, Sýrie, Irák..... je jich mnohem více ale šetřím klávesnici. Pojďme pomáhat, to je v pořádku, ale tam kde ti lidé žijí. Postavme jim tam nemocnice, pošleme jídlo a vše co potřebují ale zaplavit Evropu je cesta do pekel.

Kriminalita migrantů : to je kapitola sama pro sebe. Že se v západní Evropě zvedla kriminalita páchaná migrantyo stovky procent, ať už se jedná o sexuální trestnou činnost, či o loupeže, krádeže v obchodech a pod. ví každý trochu soudný člověk. Takový malý problémeček je v tom, že vlády západní Evropy v rámci takzvané "politické korektnosti " neuvádějí národnost pachatele. Abychom náhodou chudáčky muslimy neuzurpovali v jejich právech,vždyť oni se konec konců chovají tak, jak jsou na to zvyklí z domova. Že se jejich chování neslučuje s naší společností se jaksi pomíjí, případně se zatkne jeden či dva pachatelé z těch stovek a tisíců, v mediich se udělá obrovská kampaň jak jsme je plácli po ruce a udělai Ty ty ty , lumpy pustí, páč nejsou schopni je ani ztotožnit a jede se dál.

Naprosto zásadní problém ale je, že drtivá většina migrantů jsou muslimové. Muslimové, pro něž je Korán více než zákon. Přesněji Korán je pro ně zákon a zákony naší demokratické společnosti jsou snůškou nedůležitých nesmyslů! Mají svoji šariu a to jim stačí. Fakt, že šaria ustrnula kdesi ve sředověku, že schvaluje taková zvěrstva jako kamenování, bití žen, naprostou podřízenost žen, tresty jako sekání rukou a pod. jim vůbec nevadí. Aláh řekl a přes to nejede vlak! Co je ale pro nás nejdůležitější je fakt, že podle islámu jsou muslimové "povinni " kam příjdou šířit korán i násilím, mohou beztrestně vraždit nevěřící (kafíry) i křesťany a židy. A co si budem povídat, nemají s tím problém. A kecy typu, že to je pár ortodoxních muslimů, co se dali na špatnou cestu a páchají teroristické útoky, či v rámci ISIS bojují svou svatou válku, jsou poněkud mimo mísu. Slyšela jsem od jednoho iráckého křesťanského duchovního krásnou větu. " Umírněný muslim je dočasně slušný muslim " Tak asi tak nějak.

A ještě tady máme jeden nezanedbatelný problém a to je zdravotní stav migrantů. To, že se nám tady pohybují lidi s otevřenou tuberkulozou, HIV pozitivní,prolezlí pohlavními chorobami o kterých nemáme ani ánung , nemocní horečnatými onemocněními, která sice pro ně nepředstavují až takový problém ale pro nás evropany mohou být smrtelná. Když Evropan jede do Afriky musí podstoupit očkování snad proti všem existujícím nemocem. Migranti sem nakráčejí, nikdo jejich zdravotní stav neřeší, pakliže už nějakou zdravotní prohlídkou projdou, je absolutně nedostačující !

A s těmito lexikony nemocí se máme pářit v rámci zamezení vymírání Evropy !!! No jako for dobrý !

Jo a kdosi říkal, že i evropský pracovní trh zažije to slibované obohacení. Vždyť k nám přeci přicházejí samí vzdělanci . Vzhledem k tomu, že sedmdesát procent je negramotných, či má jen základní vzdělání, tak ani tady to moc pozitivně nevidím  !!!

Tak si to tedy shrňme. Kdo tady vidí nějaké pozitivum ????

 

 

Autor: Vladimíra Antošová | sobota 12.3.2016 11:09 | karma článku: 20,87 | přečteno: 413x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

Vážení přátelé a čtenáři blogu IDnes. Svoboda slova v naší zemi skončila ať se nám to líbí, nebo ne. Proto je toho poslední článek jež na tomto blogu zveřejňuji.

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30 | Přečteno: 180x | Diskuse| Hyde park

Vladimíra Antošová

Kde udělali soudruzi z Německa chybu ? !

Není toho mnoho, co ještě na téma kolínského Silvestra a potažmo uprchlická krize nebylo řečeno. Nicméně se pokusím o vlastní pohled na věc.

7.1.2016 v 14:51 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1767x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

Islamofobové všech zemí, spojte se

Není to výzva ale konstatování. Konstatování faktu, že nejen u nás ale napříč Evropou stále více lidí nosí pomyslné Kainovo znamení islamofoba.

4.12.2015 v 6:11 | Karma: 41,84 | Přečteno: 1802x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

Nebo taky "Budiž slyšena i druhá strana" , jako základ římského práva.Bohužel, na to si naše česká media v čele s ČT fakt nehrají.

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20 | Přečteno: 824x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

Krysa zahnaná do kouta kouše...

Jak jinak vyjádřit mediální a politickou kampaň po včerejší demonstraci na Albertově ! Je to nedůstojné, ovšem pražská lumpenkavárna a šílená sluníčka kopou kolem sebe jak to jen jde !

18.11.2015 v 17:15 | Karma: 42,60 | Přečteno: 2514x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik