Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsala jste to správně, každý si "vygůgluje" informaci jakou potřebuje. Smutné je, že tolik lidí potřebuje vidět to, co popisujete. Pokud chcete informaci autentickou, navštivte v Turecku utečenecký tábor (nebo uvěřte nezaujatým lidem, kteří vám z něho přinesou reportáž). Najdete tam všechno. 

Vždy mě v takové situaci napadne, jak dokážeme být sprostí nesnášenlivý a zlí z tak malicherných důvodů, jako je pomalý rozjezd na zelenou a předpokládáme civilizované chování od lidí, kteří jsou v situaci, kterou si neumíte představit ani v tom nejhorším snu.

14 8
možnosti

Az budou nejaky casek ve stejne situaci jako my, i my jsme si tu zazili valky, z kterych navic nebylo kam uteci, budou stejni a mozna horsi jako my. Takze byt vami, zustal bych nohama na zemi. Zvlaste, kdyz jejich stav nemame na svedomi a ten kdo ANO, dela mrtveho brouka.

6 0
možnosti
Foto

Nerozumím první části vašeho komentáře. Nevím, co s tím mají společného války v Evropě, které si nejstarší z nás vybavují při vzpomínkách na dětství.Kdo všechno současnou situaci způsobil a čím, je asi těžké zjistit a s podstatou popisovaného problému to podle mě nijak nesouvisí.

2 1
možnosti

Váleční uprchlíci nebudou tak vybíraví jako ti z Maďarska. Vyházené jídlo i oblečení a jen řvaní: Německo, Německo...včetně cikánů z Balkánu. A pan zubař z Damašku ještě mává drahými jízdenkami.

Nenechte se vysmát za těch 80% ekonomických vyčůránků.

10 1
možnosti
Foto

Co vám na to říci. Žijte si dál ve své virtuální realitě, ale nevydávejte ji za pravdu.

3 9
možnosti

Virtuální svět máte Vy, stačí se podívat na jiná média, než na Novu nebo i ČT.

4 2
možnosti
Foto

Bylo by trochu "nefér" vám vyprávět odkud a jaké zkušenosti nám, ale věřte, že můj svět je pravým opakem toho virtuálního.

2 2
možnosti

Neměla jsem čas koukat na server lidovky.cz, jestli to tam také je, nicméně tištěné LN jsem četla, a tam je článek od redaktora slovenských Hospodárských novín, Pavla Novotného. Vcelku krátký, ale zajímavý. Cituji : " Pro našince je trochu šokující, když sleduje utečence, jak házejí na zen ještě nerozbalený balíček s potravinovou pomocí. No a co, stejně za chvíli dostaneme zase další jídlo - reaguje jeden z uprchlíků na můj udivený pohled. Podobné je to i s hračkami pro děti, či s darovaným oblečením. Po cestě se povalují odhozené igelitové tašky plné nového oblečení, některé mají dokonce ještě cenovku. "  - Místo - Nickelsdorf, Rakousko.

Je vidět, že běženci něco jako vděčnost, a šetrnost neznají, no co, o kus dál jim nějaký dobrosrdečný evropan zase něco dá, myslí si zjevně, že to takto bude po zbytek jejich života.

22 0
možnosti

I92v62a73n 15M43i13n86á35ř

14. 9. 2015 16:19

Paní Božíková, v závěru svého příspěvku jste definovala to, co spoustě "lidumilů" uniká. Islámisté považují veškeré humání a demokratické tendence - vůči sobě - za slabost!

3 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik