Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Dobré; jen to Vaše "pojďme něco dělat" musí mít už i u Vás na blogu konkrétnější podobu.

0 0
možnosti

Až tady bude dostatek uprchlíků-dobrodruhů (tím nemyslím zoufalé rodiny, které prchají z ohrožení), kteří budou zklamaní skutečností se kterou se tady setkali, pak nastanou násilnosti vůči domorodému obyvatelstvu a bude možné nastolit totalitu v celé EU. Proč myslíte, že politici vyzívají k přijetí všech - demokracie je brzda rozvinutého kapitalizmu, občané vyžadují a v demokracii i dostávají.

2 0
možnosti
Foto

Ať klidně řvou a nadávají do rasistů, hlavně je sem nepouštět a ty co už přišli tak urychleně vyexpedovat..

3 0
možnosti

Teď z tiskovky ministra vnitra Chovance, na dotaz ohledně chování lidí na internetu a ve veřejném prostoru, policejní důstojník sdělil, že policie sleduje internetovou komunikaci, diskuze, profily .., a je připravena trestně zasáhnout.

Co mně šokovalo bylo vyjádření, že policie bude monitorovat projevy lidí na manifestacích a připravena trestně a soudně řešit projevy ... .

To je konec svobody a demokracie a je zde policejní stát.

4 0
možnosti

Mít opačný názor,ještě neznamená zapalovat ubytovny a utočit na uprchlíky...Pokud chcete zvolit spasitele,máte ho možnost zvolit v demokratických volbách...jen tak mimochodem Tomio má zatím 2 procentní podporu voliču....;-)

0 11
možnosti

A  já jsem tam někde psala o zapalování ubytoven či útočení na uprchlíky ? A už vůbec nevím o tom, že bych se v textu zmiňovala o panu Okamurovi8-o

7 0
možnosti

P34e48t67r 74T34o57m93e69k

28. 8. 2015 11:54

Bohužel to Evropa dopracovala tak daleko, že máte pravdu. I já rád oželím Schengen, pakliže se hodně rychle a tím myslím maximálně do konce roku, nepodaří uzavřít v podstatě neprodyšně jeho hranice.

12 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik