Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ET

E77v60a 55T72l71i85l71i

24. 9. 2014 14:57

Výborně napsáno, jedna hrubka vedle druhé ;-D Jak jsem si všimla, máte psa místo chlapa, v tom případě Vaše rozhořčení naprosto chápu. Mimochodem těmi burkami bych na vašem místě nepohrdala. Něco na nich je, podívejte se do zrcadla, třeba by se Vám také jedna hodila ;-)

0 0
možnosti
VA

No coment!!Blahoslavení chudí duchem;-D Nebo , že by konvertitka8-o?

0 0
možnosti
VS

Taková drzost! Přijede si to do lázní a nerozumí prostému, českému "s dovolením". Toho psa bych vycvičila a poslala hlavně na tu holčičku. To je jejich budoucnost.

Btw. když tak koukám na některé....., tak si říkám, že na těch burkách něco je

0 0
možnosti
MP

Jak dlouho s necháme líbit politickou korektnost. Prý podle našich zákonů nelze zakázat nošení búrek v Teplicích. Ideální předvolební slib by bylo řešení této otázky. Proč situaci nikdo nechce řešit? Nebo to snad  někomu vyhovuje??

0 0
možnosti
MK

Pokud Lázně sledují především peníze, napařil bych jim za diskriminaci českého občana pokutu; když lázně nejsou státní a začleněné do státního zdravotnictví, velmi bych dbal na daňové odvody a často bych tu správnost kontroloval a samozřejmě včetně kontroly hygieny.

2 0
možnosti
AS

A70d88a15m 84S27t52a85v63a

23. 9. 2014 21:54

Vyčetl jsem na internetu, že ta parta Zelených, za něž bude kandidovat ta marxistická anarchistka Šabatová, 1. října  bude praktikovat chození v šátcích. Tak na ně nechte poštěkávat ty své hafany.

2 0
možnosti
KC

Je mi líto našich předků, kteří před těmito drzouny neváhali položit život v nesčetných půtkách a bitvách. Uhájili svoje kulturní hodnoty, které se nezasekly někde ve starověku a přinesly nám svobodu, rovnost či úctu k životu. Naši pseudopolitikové tyto hodnoty však lhostejně prohospodařují. Slušná mlčící většina je zticha, takže budoucnost našich dětí nevidím vůbec růžově.

5 0
možnosti
MT

"...Pes prý muslimy uráží..." Me zase urazi tito muslimove (ktere pes urazi) a nechci aby se pohybovali v me blizkosti.

7 0
možnosti
Foto

Ta historka o tom odmítnutí slepé dívky s vodícím psem se mi nezdá být založená na skutečnosti. V jiných lázních tomu tak není.

2 8
možnosti
VA

Nevím, prostě mi to tak přišlo, ale vím podle pravdy, že v Klimkovicích se něco podobného stalo s tím že pán s vodícím psem musel nastoupit lečbu o dva měsíce později až v lázních už nebyli muslimové. Holt prachy jsou prachy, !!

6 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik